trouwfotograaf stefan lucassen

Over Lumen Lineas Weddings

Ik ben Stefan Lucassen, geboren en getogen in het mooie Zwolle. Fotograferen begon voor mij tijdens een familiereis naar Indonesië - het land waar mijn grootouders zijn geboren. Ik deed daar veel indrukken op en realiseerde mij dat ik deze momenten graag in beeld vast wilde leggen. Dat is precies waar de kunst van het fotograferen voor mij om draait: mooie momenten vereeuwigen en zo nog voor vele jaren een verhaal weten te vertellen. 

Fotograferen is naast mijn werk tevens mijn grootste hobby, wat ertoe leidt dat ik er altijd met een passie in sta. Sinds 2014 ben ik als ZZP-er onder de naam Lumen Lineas actief. Dit is Latijns voor licht en lijnen: twee factoren die binnen mijn werk een grote rol spelen. Zo fotografeer ik al ruim tien jaar zowel grote internationale muziekfestivals als kleinschalige evenementen. Aansluitend hou mij bezig met visual branding: van pers- tot productfotografie. 

Maar wat is er nou nog prachtiger dan de mooiste dag van mensen hun levens vast te mogen leggen? Om deze reden ben ik mij sinds enkele jaren steeds meer gaan verdiepen in de bruidsfotografie. Ik weet mij hierin te onderscheiden door goed aan te voelen wat de klant wenst, altijd in het moment te zijn en zo een uitstekende weergave van uw meest speciale dag te leveren. 

Het mag duidelijk zijn dat het vastleggen van pure, spontane en vaak onbewaakte momenten is wat ik het liefst doe. Neemt u gerust een kijkje in mijn portfolio om een indruk van mijn werk te krijgen. Naar wens laat ik jullie tijdens een kennismaking graag meer zien. 

Alpen Zwitserland

Lumen Lineas Photography

 Lumen Lineas Weddings is onderdeel van Lumen Lineas Photography. Stefan is tevens te boeken voor andere type klussen zoals visual branding: van pers- tot productfotografie, muziekfestivals en evenementen. Bezoek de website voor meer informatie.